Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
Информация о Хмельницких водоёмах
 
У Ярославці на мотиля також бере карась та часом плотва, ну і може рак)))
[ Закрыто] Ледовое побоище 2015 - 2016
 
Доброго вечора усім форумчанам. Днями побував у Розсохах. Погода кайф, а от кльов міг би бути і кращим. Один постріл - одна щучка. У сусідів також ситуація не краща, також один-два постріли. Та й рівень води дуже малий. Трохи порадувала плотвичка.
[ Закрыто] Ледовое побоище 2015 - 2016
 
Цитата
Это у Коли на ставу?
Так саме у нього. У нас із 25 постійно спрацьовували тільки 4-5.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Якість чищення викликає сумніви. Пройшовся по середині боків і все?
Ідея гарна для того, щоб зняти 80% луски, що далі?
Я, наприклад, ненавиджу, коли на приготовленій рибі попадається луска.
Інші 20% допрацювати рашпилем))))
[ Закрыто] Ледовое побоище 2015 - 2016
 
Цитата
Что бы в этом разобраться, Вы укажите, или покажите, как именно Вы его цепляли.
Чіпляв за хребет, ближче до хвоста.
[ Закрыто] Ледовое побоище 2015 - 2016
 
Нарешті вдалося вирватись на тверду воду, результат із десятка пострілів - один реалізований. Напевно не правильно живця чіпляв.
Состояние подольского льда и дорог к водоёмам
 
Цитата
Вчора В Красилівському районі біля Антонін пішли під лід два дуже хакоших рибаків-охотніків.Тяжко це пережити,но хай земля ім буде пухом.
Шановні рибацюги, будьте обережні, особливо зараз, і хай береже вас Бог. Особисто знаю одного із утоплеників, царство йому небесне...
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
в гречанах, на тій частині, що до моста по західно окружній ходят з острогами, кажуть знову щось злили в річку то риба душиться, багато мертвої риби, дуже багато малька, монстри товстолоби і коропи за 10 кг, в неділю сам бачив як якийсь мужик біля вопака продавав товстолоба кіл так під 12-14 і коропа 7-8 кг. по слухах якийсь спитрзавод чи щось на подобі того скинули у воду відходи.
За неперевіреною інформацією ніби знову Наркевичі щось влили.
Состояние подольского льда и дорог к водоёмам
 
На земснарядi сьогоднi бачив кiльканадцять пiнгвiнiв, але всi на початку та в затоцi.
Допоможи товаришу
 
Шановнi рибацюги порадьте хорошого термоса на 1,5 лiтра та можливо мicце де можна придбати. Дякую.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Но две горошины на силиконке или волосе хорошо себя проявляют практически везде при правильном закорме.
Напевно Колибань у цьому кардинально відрізняється, оскільки за минулу добу на горох жодної реакції. Натомість працювала каша, хробак, макух та пінопласт). При чому хробак виявився універсальною наживкою, судак дуже жадібно ковтав його аж у самий шлунок. Найбільший короп, близько 3 кг клюнув практично біля берега на вудку і також на хробак.
[ Закрыто] Ледовое побоище 2013 - 2014
 
Приблизно 80% земснаряда, вже скувало кригою, але лід іще стрьомний. Хоча днів 3 тому бачив двох відчайдухів, зі сторони Олешина.
Поздравляю !
 
Дімич, мої вітання, з Днем народження. Нехай здоров"я, щастя, весела вдача та любов не покидають твого дому!
Поздравляю !
 
Цитата
andre777
Вітаю із першою річницею подружнього життя!
Поздравляю !
 
Цитата
SalvaDoR
Капитан-лейтенант



Артем, вітаю зі святом! Бажаю успіхів у всьому, побільше реалізованих планів, фінансового благополуччя, потужних покльвок і великих риб на рибалці!
P.S. Скоріше відремонтувати свій Джексон.
Приймай вітання і від мене. І щоб твій спін ламався тільки від Трофеїв!
Поздравляю !
 
andre777, bassspro, SalvaDoR, дякую, мужики!
Информация о Хмельницких водоёмах
 
щойно повернувся із Лісових Гринівців, результат 18 годиної ловлі: два коропці по 1,5кг приблизно та два карасі більше долоні
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Мої вітання всім форумчанам, може хто потрапив найближчим часом на більш-менш нормальний кльов, порадьте водойму бажано із коропом від 1,5кг. Буду вдячний за будь-яку відповідь.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
жду Ваш отчет с Россох
до-речі в Розсохах не все так гладко, і д. Вітю трохи "попустили" судовою тяганиною. Наскільки мені відомо, то став у нього хочуть забрати, але ще невідомо кому він припаде.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
а деж пантонні переправи??
чи то брехня!!
перерив весь Гугл -є тільки то шо писав Петрович
Щойно перевірив і можу сказати, що пантонна переправа таки є, і її вилочить старенький паром. На той понтон помістились: Камаз із причепом, ЗиЛ, Віваро, Фієста, ВАЗ 2106, Івеко, Добло, Віто, Транзіт та Мерс 209. Так що не все втрачено, от тільки мужики побоюються, що старенького парома може надовго не вистачити. В результаті завдяки парому відстань від Чернівців до Хмельницького становила 210км
Цитата
Тільки що з Чернівців. На "туди і назад" з Кам'янця витратив сумарно 9,5 годин. Середня швидкість 41 км/год. Їхав по маршруту "Оринин-Скала-Подільська- Борщів-Товсте-Заліщики-Мамаївці".
Повний абзац!
Даний маршрут ми пройшли коли їхали на Чернівці, час у дорозі склав приблизно 6 годин і його не те що дорогою, навіть напрямком назвати важко, особливо вразив міст у Заліщиках, немов після падіння метеоритного дощу.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
тільки що побачив справжню причину яка побудила тебе написати це повідомлення.....
Так воно і є 100 пудово, тепер доведеться іще одну циферку в нік домалювати!
[ Закрыто] Ледовое побоище 2012 - 2013
 
Цитата
Пилипи є 4 села в Хм.області!Про яке село йде мова?Район скажіть плз.
Уважніше читай форум і все зрозумієш.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
меня Роксолана и прочие сериалы доведут скоро
Мужайся, Андрюха! А ще краще порнушку на ніч подивись і все пройде)))))
[ Закрыто] Ледовое побоище 2012 - 2013
 
Цитата
І є там гарний окунь?
по-першому льоду лупив дуже гарний, але я не потрапив, був мій брат, то залишився задоволений. А Сашко дійсно гарне фото виклав, водойма унікальна, адже ніколи не спускалась, бо немає такої можливості.
[ Закрыто] Ледовое побоище 2012 - 2013
 
Цитата
Дякую, а скільки білет коштує?
Я був із жерлицями, 2грн. за шт., тому на вудку безкоштовно.
[ Закрыто] Ледовое побоище 2012 - 2013
 
Цитата
А чого так? І що в Пилипах ?
Скажу так, з приводу бойкоту-це моя позиція по-відношенню до "родича-орендатора". А чого в Пилипи? Та тому-що це поруч, практично село в селі, та й орендатор хороша людина і щука у нього є і окунь, і зовсім не дорого, і в руки не заглядає із чорною заздрістю і доплати не вимагає та й по-чарці із ним приємно випити і по-душам поговорити. Вирішувати звісно Вам.
[ Закрыто] Ледовое побоище 2012 - 2013
 
Цитата
Ніхто не підкаже інформацію по Розсохам?
На Вашому місці, я би обрав Пилипи, на честь бойкоту орендатору!
Оперативная связь
 
097-924-12-66 Віталій
[ Закрыто] Ледовое побоище 2012 - 2013
 
Цитата
А в мене - хмільніцкий. бурить уже - 26 годків - як - положено. Главне - шоб ножі брили... Ножі точити вмію - бо опаскою бриюсь..
Собі зробив малий захват - треба більше обертів зробити , щоб пробурити. Але - зате без жодної втоми. Так - зручно - коли б"єш багато лунок під ряд ,а потім по - черзі обловлюєш. Я так завжди рибачу... гггггггггг
Дозвольте і мені своїх 5 копійок "всунути". У мене вже років 8 бур невідомого походження і доволі сумнівної якості, та за рекомендацією знайомого змінивши стандартні ножі на ножі від фірми "Тонар" я відчув, що таке бурити лід, а не намагатися розтопити його швидкістю обертів. І саме тому, на мою думку сам бур не має бути відверто "дорогим", мабуть основна причина таки в ножах, та в тому наскільки вони гострі. Отож мені вдалося "воскресити" свого "каліку", і повірте мені я цілком задоволений.
Рыболовные магазины , ларьки Хмельницкого
 
Цитата
Контролирую это я и обещаю исправить то, что вам не понравилось.
Постарайтесь научить персонал уделять внимание каждому клиенту, независимо от размера его кошелька и соц. статуса и "будет Вам счастье"! Но если Ваш магазин ориентирован на толстосумов, то уж простите претензий никаких.
Рыболовные магазины , ларьки Хмельницкого
 
Цитата
К вашему сведению, магазин "Планета рибальства" не умер, а стал магазином "Рыбалка" по ул Соборная, 16... Как по вашему мнению - это прогресс или регресс?
А про толкового менеджера рассуждать в данном вопросе - не с вашими познаниями как в рыбалке, так и в менеджменте
И чтобы писать про толковых менеджеров - нужно хотя бы поисправлять грамматические ошибки в своем посте... а то слово "менеджмент" рядом с ошибками смотрится как-то несуразно...
Уважаемый Игорь, может быть менеджмент в Вашем магазине реализован нормально, но вот культура обслуживания, как по мне, то немного хромает (кстати кто этот вопрос у Вас контролирует, какой менеджер?). Был у Вас всего один раз, но желания вернуться снова, увы не возникло, в отличии от других магазинов, называть не буду, дабы не заниматься рекламой. А по-поводу грамматики не стоит никого упрекать, за своей лучше следите. Кстати реструктуризация Вашей деятельности (смена названия магазина) совсем не является показателем какого либо прогресса, а скорее всего чувством, что так дальше работать нельзя и пришла пора что-то менять чтобы не отставать от конкурентов и завоевать своё место на рынке.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
vasileк, вже надоїла Ваша маячня.
Це не "маячня", це Дар Божий.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
По последним слухам от товарищей Витёк совсем оборзел ,на щуку сейчас билет с лодки 60грн
Зовсім не по слухам, а із першоджерел підтверджую достовірність даних слів, що так воно і є. Саме тому і закликаю бойкотувати ту водойму разом із її "хазяїном", а при його хазяйнувані йому скоро прийде капут, вода впала десь на 50см і якщо він і надалі буде так господарювати, то природне озеро просто висохне.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
ЗІ доречі ти свої сині спортівки не шукав? Якщо да то вони в моїй машині
Це ті шо з червоними смужками:dr:? Так то ж мої фартові штанці! А я вже було подумав, шо я їх тоді на хмільну голову :be: в Летичеві на копченого ляща поміняв. Дякую, що зберіг.:az:
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Які водойми порадите на щуку?
Особливих порад не даватиму, оскільки не рибачив останнім часом, але листаючи форум зрозумів, що Завалійки не поганий варіант. Гадаю ближче до вечора підтягнуться реальні рибаки, от вони зможуть порадити краще.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Привіт рибакам! Може хтось знає що там в Розсохах по щуці?
Розсохи???!!! Я Вас благаю, облиште, тому так би мовити "орендатору" взагалі потрібно оголосити бойкот! Його ж "товчуть", як кота в мішку, а він не кається! Краще попитайте за інші водойми, адже їх у нас чимало. І всіх форумчан закликаю забудьте про Розсохи, аби не травмувати свою психіку, не витрачати даремно часу і нервів!
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Помогите найти "товарища", ориентировочно проживает Гречаны или Олешин, буду признателен за любую информацию
Причины поиска http://wwwoleg.rybalka.com/photo/view/12833/
По-моему начинать искать нужно среди рабочих Маслосырбазы, в Гречанах в основном у них такие куртки.
Поздравляю !
 
andre777

Хочу привітати, гарного товариша, та за сумісництвом одного із кращих рибаків, що мені знайомі, із офіційним вступом до лав "бракованих" мужиків, тобто із одруженням. І хочу коротко, але своїми словами сказати наступне:

Андрію та Сніжані на честь одруження!

Прийшов в ваш дім священний день,
І міцно взялись ви за руки.
Кохання ваше - Сад Пісень,
І в нім нема дерев розлуки.

Вас Мати Доля поєднала,
На все життя, на цілий вік.
І поєднавши - наказала,
Не розлучатись ні на мить.

Ти - Андрій, господар в домі,
Сніжанку маєш берегти.
З рибалки приносить додому,
Лише зачотнії хвости.

А ти - Сніжанко, в свою чергу,
Його повинна поважать.
Виконувать (хоч інколи) накази зверху,
І чоловіка годувать.

Проте ніколи не забудьте,
Що рівні маєте права.
В своїм житті щасливі будьте,
І пам"ятайте ці слова.

Розлуки вам я не бажаю,
Лиш поважайте ви любов.
Теплом хай сонце зігріває,
Безмежним буде щастя сон!
Поздравляю !
 
andre777
Контр-адмирал

Аватар для andre777

Откуда: Украина, Хмельницкий
Регистрация: 09.02.2009
Сообщений: 1,438
Репутация: 89936
Хочу привітати, гарного товариша, та за сумісництвом одного із кращих рибаків, що мені знайомі, із офіційним вступом до лав "бракованих" мужиків, тобто із одруженням. І хочу коротко, але своїми словами сказати наступне:

Андрію та Сніжані на честь одруження!

Прийшов в ваш дім священний день,
І міцно взялись ви за руки.
Кохання ваше - Сад Пісень,
І в нім нема дерев розлуки.

Вас Мати Доля поєднала,
На все життя, на цілий вік.
І поєднавши - наказала,
Не розлучатись ні на мить.

Ти - Андрій, господар в домі,
Сніжанку маєш берегти.
З рибалки приносить додому,
Лише зачотнії хвости.

А ти - Сніжанко, в свою чергу,
Його повинна поважать.
Виконувать (хоч інколи) накази зверху,
І чоловіка годувать.

Проте ніколи не забудьте,
Що рівні маєте права.
В своїм житті щасливі будьте,
І пам"ятайте ці слова.

Розлуки вам я не бажаю,
Лиш поважайте ви любов.
Теплом хай сонце зігріває,
Безмежним буде щастя сон!
Поздравляю !
 
мужики, дякую за привітання!
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Це на бугу але не в місті, спустились в низ по течії)) А на рахунок центру Ви помеляєтесь , не раз бачив ,цей і минулий рік, як ловили і норм карася і коропа при тому і трофейного!
Із понеділка на вівторок із батьком також були на Бугу між Головчинцями та Марківцями, навпроти монастиря, у результаті близько 8 кг карася на двох, кілька окуньців та плотвичок, відносно гарний кльов був уночі, а зранку трохи гірше, оскільки посилився вітер і погано було видно покльовки. Один із сусідів по рибалці спіймав коропчика близько 1кг на хробака. Несподіванкою став маленький сомик, який теж узяв на того ж хробака, але занадто жадно він це зробив і тому без пошкоджень витягти гачок не вдалося, пошкодження нажаль виявились несумісними із життям, тому царство небесне маленькому сомику. Амінь!
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Мужики... шото не могу понять нашо тут вся ця канітєль))) По першим сорєвам скажу вам так... змагання тими організаторами проводились взагалі вперше.... і за кожен крок дзвонили і запитували як правильно і краще зробити... перші змагання були чисто показовими... для реклами так сказать.. тому за яке там судійство чи організацію можна казати, якщо люди це робили вперше.... тут "махльований" виграш більше заслуга кмітливих участників, а не недобросовістних суддів.... АЛЕ!!! Я вважаю, якщо змагання будуть проводитись постійно і візьмуться як традиція, повірте більше такого там не повториться.... І з часом таке дійство може взагалі перерости в своєрідний фестиваль (є життєві приклади такого).... Як завжди ИМХО
зи. Так що, хто іще не наважився позмагатись - ще не пізно зареєструватись, повірте, як мінімум там просто познайомитесь з багатьма цікавими людьми...
зи.зи. До даних змагань не маю взагалі ніякого відношення, всім НХНЧ!

Цитата
Добрався насилу до ПК, особисто я, напевно візьму участь якщо по роботі вийде, хороше судійство чи не дуже, головне дійсно не виграш, а участь!
Може мене згадають тай, хоть почервоніють трохи! Давайте реєструватись, хто має бажання, а якщо навіть змагання не "вийдуть", то після них пивка в задоволення попити можна, та й поспілкуватись про приємне.
Цілком і повністю погоджуюсь із вище сказаним, адже на мою думку, той факт, що подібне міроприємство відбувається у нашому славному місті, то вже є великий +, а приймати участь чи ні це вже особиста справа кожного. І перейматись тим, розводять тебе чи ні, мабуть швидше за все не варто. Варто спробувати і в першу чергу довести самому собі, що ти кращий (найкращий). У моєму житті є один яскравий приклад того, що варто пробувати, а не демагогію розводити. Приклад: по закінченні технікуму я та іще дві подруги поїхали до Києва поступати в універ, а у Вінниці є філіал того Київського універа і більшість поїхала поступати саме у Вінницю, так от, ті хто поїхав у Вінницю не поступили, а ми втрьох здали іспити і навчались у Києві, причому заочно і саме основне БЕЗКОШТОВНО! Хоча багато хто із нас сміявся і казали: "чого ви туди лізете, там знаєте скільки бабла потрібно?", а ви кажете розводять.....
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Вітя то що можна коли наступного разу буду їхати взяти твою жінку ?
Дуже Вас благаю, візьміть мою тещу, від неї вони взагалі в паніці розлітаються!
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Я в таких случаях беру з собою жінку. Коли вона рядом, вони мене не замічають.
Так би мовити берете на "живця"?
Ловля подольских карпов
 
Цитата
Какие именно Иванковцы, там 2 става и 2 платные, может друзья не уточняли на каком? Скорее всего ты попал на тот что с права как ехать с Иванковец судя по билету на щуку
З приводу Іванковець, дозвольте маленьке уточнення, щоб не плутати, ті ставки називають: "новий" і "старий". "старий"-це той, що біля тракторного стану, біля лісочка, а "новий"-між Іванківцями та Олешином. 80грн за щуку беруть на "старому", як і в минулому році, на "новому" ж 50грн. До-речі сьогодні ввечері, близько 20:00 я був на "новому", сидів там лише один рибалка, каже що кльову практично немає, проте йому неймовірно пощистало, і десь за пів години до мого приїзду йому вдалося витягнути на беріг "телятко" в подобі білого амура, на мій погляд як мінімум 5,5-6 кг. причому на звичайну вудку дальнього забросу в 15 метрах від берега, та ще й за допомогою підсаки діаметром, як звичайне відро))))).
Але не подумайте, що агітую, чи рекламую, з його слів за даним трофеем він полює вже більше тижня, а до сьогодні ще жодної покльовки не бачив саме на цьому ставу, та він і сам дивується, оскільки каже що приїздили реальні "профі" із "корабликами" і повний 0, навіть карась не дуже хоче брати. кого зацікавить фото "телятка" можу скинути ММС)))))
Конкретные вопросы, и, соответственно, ответы на них
 
Доброго вечора усім форумчанам, може хто в курсі, чув, що за Чабанами є непоганий ставочок із рибкою, може хтось був там, відгукніться. На скільки зрозумів, той що перед селом приспускали?
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Мужики, всі хто голосував може проголосувати ще раз, змінилися умови голосування http://topmodel.loverepublic.ru/contest/185/
Андрюха, ти закінчуй із розповсюдженням подібної "порнографії", адже тут в основному МУЖИКИ і не ручаюсь, що у кожного залізні нерви, стабільна психіка і неймовірна сила волі. Весна ж на дворі в кінці кінців! (вибачте за словосполучення). Дівки незабаром і так порозчехляються, як ваші спінінги після зимової сплячки!!!
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Нічогенькі в тебе знакомі Андрюха , на "встрєчу" приведеш ?
Напевно Андрюха став продюсером і тепер "продюсірує" модельний бізнес
[ Закрыто] Ледовое побоище 2011 - 2012
 
Цитата
Ну машино при здоровому розумі недумаю що в наших краях хтосі наважиться!
повірте, є такі, і я один із них, кілька років тому після сильних морозів проводив тест-драйв на своїй Ниві, і нічого, адреналін неймовірний)))))))
[ Закрыто] Ледовое побоище 2011 - 2012
 
Цитата
На р.Ушиця лід 6 см
судячи з прогнозу погоди в і-неті, гадаю, що до вихідних лід буде вже не 6, а як мінімум 16см
Поздравляю !
 
Цитата
Витюха, с Днюхой!
kiber
Главный старшина



Откуда: Украина, Хмельницкий
Регистрация: 25.11.2009
Дозвольте і мені приєднатися до найщиріших привітань, що звучать на адресу чудового рибака, прекрасної людини, а це видно з першого враження, яке у мене склалося, сподіваюсь іще неодноразово зустрітись, як у житті, так і на риболовлі. З Днем народження!!! Здійснення усіх мрій та починань, ну і звичайно великого рибацького щастя, яке вимірюється не тільки трофеями, а й можливістю гарно провести вільний час у невимушеній обстановці та у компанії таких же однодумців!
[ Закрыто] Ледовое побоище 2011 - 2012
 
Цитата
Хто знає що робиться в Гречанах на земснараді???
рибаків бачив ще тиждень тому, але на лід не виходив, страшно було)))), по слухам плотва лупила шо дурна
Поздравляю !
 
Цитата
Сообщение от sibarit Посмотреть сообщение
andre777
Капитан 1-го ранга



Откуда: Украина, Хмельницкий
Регистрация: 09.02.2009

Поздравляю хорошего рыбака, компанейского парня, балагура и весельчака с ДР! Всего тебе самого наилучшего и тотальной сбычи мечт!!!
Андрюха, дозволь і мені приєднатись до усіх привітань, та побажати міцного здоров"я, людського щастя, неземного кохання, успіхів у всіх починаннях, ну а на риболовлі НХНЧ!
[ Закрыто] Встреча хмельницких форумчан
 
Чорт забирай! Така культурна програма, і без моєї участі, хай йому грець, вибачте дуже хотів би потрапити, але боюсь, що раптова хвороба не дасть насолодитися миттю перебування у вашій "КЛЬОВІЙ" компанії, але як то кажуть іще не вечір, тож побачимо. З повагою до усіх форумчан, Віталій.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
у меня позавчера там же такой же "0" (((
..кстати орендаторы и сетками совсем не много собирают, практически единичные экземпляры
...селя ви...
по-моему пора уже зарыблять, а то нечего уже ловить, и сетями особо не орудовать
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
глянь на начало страницы, пост topdry
только оттуда, ниодного удара на десяток рыбаков, только орендаторы сети ставят((((
Рыболовам Хмельницкого
 
також вчора дивився, аж за душу бере подібний беспредел!!!
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Да, нарубалися ми тоді нічо так, я ще за 1л пивка пішов
мені і того вистачило, цілий вечір малу на спині катав, а зранку вона питає в дружини: - мама, а правда наш тато вчора був тигром?))))
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
також познайомився з форумчанином Віталіком, рєспєкт за рибалку
я також щиро радий знайомству, та приємно проведеному часу в гарній компанії))), Андрію, але це ж не весь результат!!!
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Все ще є вільне місце
візміть мене, писав вам іще вчора в лс, але мабуть щось не пройшло 0979241266
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
ловлю на компі
ха я також вконтакті присів на трофейную рибалку))))))))
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
ловлю на компі
ха я також вконтакті присів на трофейную рибалку))))))))
Рыболовам Хмельницкого
 
вітаю, не погано порибачили, особливо кокунь порадував)))), якщо не секрет де клювало?
Рыболовам Хмельницкого
 
у мене частіше за все на колебалку 18-28гр
Поздравляю !
 
Дозвольте і мені приєднатися до привітань, що прозвучали на  адресу шановного пана Богдана, та привітати його із Днем народження, успіхів Вам у всіх Ваших справах.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Да як такої команди немає, просто намагаємось їздити майже завжди одним і тим самим екіпажом, всі один до одного вже привикли, тому амуніція на воді розбирається-збирається мовчки і в лічені хвилини... ну а коли в нас неповний екіпаж, я завжди виложую запрошення ось у цій вєтці, так що мілості просім)))))))
все зрозуміло буду слідкувати, може і пощастить попасти на риболовлю із справжніми гуру
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
П.с. Підрахував я, що дороговато зараз виходить якщо їхати лише вдвох бензин+білети=трохи получається....
можу бути третім, якщо приймете у команду))))))))
Информация о Хмельницких водоёмах
 
і не тільки з мене, з брата, племінників, а потім ще й плаче, що його ніхто не поважає, ми до нього уже принципово не їдемо,
по-перше це природна водойма, яка ніколи не спускалась, і щодо зариблення її сумніваюсь, що Вітя сильно втратився іще одне ха-ха після невдалої риболовлі пропонує ще й рибу у нього купити, отакий д.Вітя
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Просто шикарно!
так у нього ж не має нічого святого він би маму рідну продав
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
А по карпу там сильно запутано ,то ли 75грн.за 5 спинов но вроде без завоза на лодке ,а если с лодкой то больше,короче Витя в своём стиле
не було б це "падло" моїм дядьком я би його давно втопив
Ловля подольских карпов
 
Цитата
))) Пока тіки фото потім опишу шо де і як )))  9.5кг.

гадаю більша частина форумчан уже із нетерпінням руки потирають, аби почути таку інформацію, тому не баріться із відповіддю, бодай кого лихоманка не охопила
Информация о Хмельницких водоёмах
 
topdry, то мій батько співав)))))))))))
Информация о Хмельницких водоёмах
 
якщо не секрет, де такі "крокодильчики" водяться? бо я у Чабанах 1 вересня лише дві спіймав
Ловля подольских карпов
 
з 31 на 1 був у Чабанах з батьком, результат: увечері батько спіймав карася та коропчика 1,5 кг у мене повний нуль після невеличкого сну о 4 ранку спіймав амурчика 1,2 кг згодом карася на макух і знову тиша десь о 9 годині вирішив подразнити щуку десь за хвилин 10 активного підбору приманок таки одна взяла на колебалку 28гр!!! по обіді одна покльовка на вудку дальнього забросу.... підвів гачок коропець зійшов практично з під підсака, потім іще одна покльовка на короповий спінінг в результаті зачепив щуку за нижню щелепу))) , у батька лише 5 карасиків(((, очікували на більше але і на тому дякували богу, що не зовсім із пустими руками...
[ Закрыто] Встреча хмельницких форумчан
 
перепрошую, а новачкам форуму можна до вас приєднатись?
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!